Packningsdags

Ja då var det dags att packa det sista som skall med till London. I morgon är det dags igen och tåget från stationen går halv åtta och flyget från Arlanda klockan 14.35. Innan det skall det hinnas med en fika med Kerstin på Vetekatten. Allting är fixat och Tracey ligger i startgroparna med en lista över saker att hitta på. Tråkigaste delen är väl att det såg ut att bli dretväder hela helgen och i England är det Bank Holliday på måndag så de har långhelg. Hoppas prognosen har fel för hon talade om lite utflyktsmål på söndagen och då vill vi inte ha regn. Men man kan som bekant inte få allt.

Claes tar hand om katterna så det ska bli bra. De gillar honom så det blir inga problem med det och de och jag får stå ut med att vara från varandra en stund. Idag jobbar jag, men har tagit ledigt ett par timmar från slutet så att jag slipper komma hem vid midnatt. Daniel kommer över, eller jag hämtar honom och väskorna, så har vi bara den korta promenaden härifrån till stationen i morgon bitti. Hade tänkt ta ett varv med dammsugaren innan jag gick min väg i em så att det är städat och fint när jag är borta.

14.35 skall jag checka in oss och se om vi kan få några bra platser på planet. Brukar aldrig vara några problem med den saken och British Airways har alltid varit ett bra val för vår del. Inte för att vi kräver så mycket, men vi börjar väl båda bli lite för gamla för lågprisflyg där man packas in som sardiner. Nej en schysst flygstol med nåt att tugga på och en eller två gratisdrinkar är vad som behövs för att börja slappna av och komma i semesterstämning. Det tar ju bara ett par timmar till London så det går fort, men det skulle vara regn där i morgon redan så det blir väl ett blött välkomnande.

Ack ja. Som vanligt får ni kolla den andra bloggen för en redovisning av vad som händer och sker de dagar vi är borta. Jag ska göra mitt bästa att ha den uppdaterad och redo för läsning varje morgon, men är ju beroende av att Internet funkar och ibland har det varit lite si och så på rummet med den saken. Det märks. Ni ska jag dricka klart kaffet och pricka av på checklistan det som jag lägger i väskan.

Sien jou later!

2 svar på ”Packningsdags

  1. Hallo! Välkomna till första anhalten, Vetekattens trevliga konditori, ser så fram för att får Krama Er

  2. Ha en riktigt trevlig resa och hälsa Tracy, Kerstin och Daniel.
    Kram

Kommentarer är stängda.