Marskatter

Ja, igår var det fem år sedan jag fick ta bort min lilla Malin. Tänker fortfarande på henne, den lilla prinsessan. Hon blev i alla fall 18,5 år så det var ju en del. De båda andra sessorna har ju ett antal år kvar dit upp och Lilly blir 11 och Nemi 9 i år.

Nu har jag ledig helg i alla fall så jag kan ta det lite lugnt och slappna av. Fast det kommer jag säkert inte att göra. Det finns projekt att göra och jag är säker på att jag sätter tänderna i ett par av dem. Långledig dessutom så det är extra skönt. Får väl se vad vädret säger. Igår var det ju drivis, snö och hagel och regn på samma gång. Blåste gjorde det också. Blä.

Det är ett tag kvar till påsk också såg jag i almanackan, annars brukar det kunna vara så här års, men nu var det i mitten av april. Sedan är det bara en månad kvar till det blir London igen. Det ska också bli skönt. Undrar vad vi hittar på… Har inte planerat upp så mycket ännu, men det hinner vi.

I morgon skall jag i alla fall träffa mor och Lennart och det är alltid trevligt. En liten tur dit är det som händer i morgon, resten av dagen ska jag nog bara vara. Det behövs det också ibland och något som jag sällan gör. Alltid händer det nåt som kräver lite mer uppmärksamhet än vanligt.

Nej, kaffe ska jag ha nu så vi får höras en annan gång igen.

Ett svar på ”Marskatter

Kommentarer är stängda.