Passion!

Jag har insett att det inte är tillräckligt med passion i mitt liv. Så jag bestämde mig för att råda bot på saken genom att raskt inhandla inte en utan två exemplar av Passiflora caerulea. Den är en av mina favoritblommor, men mitt förra exemplar blev konstigt och vissnade bort för mig. Nu fanns de åter i handeln, om det är så att säsongen är här kanske och eftersom jag är medlem i Plantagens kundklubb fick jag ett extra bra pris.

Jag och Daniel har snott runt lite i sista minuten för att fixa sådant som jag behövde fixa innan vi reser till London, men nu tror jag att allt är klart. Skönt, så då innebär det att jag kan ta det lugnt resten av dagen – mer eller mindre i alla fall.

Mor var här på elvafika och Lennart kom strax efter tolv och fick det som var kvar. Nästa gång är fikat hos dem och då kanske det finns lite bilder att visa från resan.

Det jag framför allt skall göra idag är att gosa och schnoosa med katterna så att jag bygger upp ett förråd av pussar och kramar så jag står mig under veckan. Det gör jag inte ändå, men man kan ju försöka. De är ju trots allt med mig ändå i form av alla katthår som klänger sig fast i vartenda klädesplagg man har.

Glöm nu inte att jag kommer att skriva det mesta om resan i min RESEBLOGG. Ni har länken i vänsterspalten, så vill ni läsa om vad som händer och sker får ni kolla där.

Vi höres!