Baronessan Thatcher ur tiden

Kom precis hem efter en sväng till Coop och fick beskedet via the Times att Margaret Thatcher precis lämnat oss efter en stroke. 87 år gammal och inte helt kurant sedan ett antal år tillbaka och det är väl inte mer att vänta. Jag hade äran av att se henne vid två tillfällen i London under Remembrance Sunday vid Cenotaphen.

 Margaret Thatcher, stödd på sin efterträdare, John Major

Min och Daniels resa kan därmed innehålla en statsbegravning om man väljer att hålla denna nästa vecka. Platsen är redan vald till St. Paul’s Cathedral. Underligt hur saker utvecklas. Vi får väl hålla utkik efter vad som planeras.

En reaktion på “Baronessan Thatcher ur tiden

  1. Ja det vore väl trevligt att få uppleva en statsbegravning, hur nu den upplevs. Man kommer väl inte hur nära som helst. Men du har ju bra kamera.
    Kram

Kommentarer inaktiverade.