Julkaffe

Så har det blivit dags för julkaffet – klockan är elva. Ute är det som sagt var snö, men det är grått och solen har gått och gömt sig. Men, men… snart är det mörkt i alla fall och ingen kommer att se mycket av den ändå. Fast det ska ju vara snö på jul tycker jag.

Kaffet smakar i alla fall bra och det fanns några av mina lussekatter kvar i frysen. Några sekunder i micron och de är som nybakade. Tog några pepparkakor också så att jag blir snäll. Hm, kanske skulle ge katterna också ;). Efter kaffet skall jag spela lite julsånger för dem. Det brukar jag göra varje jul. På den tiden Jimmy bodde här brukade jag väcka honom runt tolv med lite ljuv musik. Stackarn.

Idag hade jag också, dagen till ära, en nyutslagen och vacker hibiscusblomma i fönstret. Det var ett tag sedan den blommade senast och man kan inte klaga på timingen i alla fall. Är det jul så är det!