Lucia och katterna: Del 2

Jimmy och Loke kom, Lilly sjöng Staffansvisan och Nemi gick sina tunga fjät och blev klappad av Loke. Sedan drack vi varm glögg, ja inte Loke och katterna, men jag och Jimmy. Efter det kom Daniel så då blev det kaffe (han fick visserligen också glögg först i och för sig) och alldeles nybakade lussekatter.

@ Emeli: Köp du dina, mina är ändå godast 😉

@ Mamma: Japp jag lyckas alltid med lussekatterna och de andra är ju rätt snälla, söta och fina.

Sedan njöt vi av lussefriden och av Lokes tokigheter. Det är alltid höjdpunkten på dagen om han kommer på besök. Snart går han själv och får då chansen att jaga katterna, även om han inte behöver för de kommer så snällt fram till honom  så att han får klappa och känna på dem lite. Keiko är enligt uppgift inte lika Lokevänlig, men sist var hon inte vänlig mot nån skrället. Hon som var så gosig när hon fick vara här och jaga Lilly och Nemi.

När Jimmy och Loke åkte hem glömde de vällingflaskan. Men jag och Daniel skulle ut på äventyr så vi tog den med oss och åkte bort och lämnade av den så stackars Loke inte skulle behöva svälta.

Efter detta for vi vidare till Beijer för att se vad som erbjöds i skivväg att ha till nya hyllor inne i barskåpet. Vi fann en limfog som troligen passar. Vi får mäta och kolla. Sedan drog vi till kliniken för en snabbkoll på servern och därefter till skroten med en av Daniels gamla bildskärmar. Efter detta var det meningen att vi skulle köpt kattsand och åkt till Mitt i City och shoppat lite på Kjell och Co MEN det blev IKEA i stället och deras julbord.

JÄDRAR så mätt jag är! Tre varv runt plus kaffe och en pepparkaksmuffin. Ska inte äta på tre dagar nu tänkte jag. Vi hann även kolla lite på belysning till barskåpet när de nya hyllorna kommer på plats… ja vi hann till och med åka och köpa kattsand.

Nu dricker vi kaffe utan dopp och innan jag kastar ut Daniel för dagen kanske vi testar en liten droppe Gin och Tonic igen. Idag har jag i alla fall inte ont överallt så jag kanske kan njuta lite av den – något jag hade svårt att göra igår. Därför blev det heller inga lussekatter då som var planerat att jag och Daniel skulle göra, eller han skulle hålla mig sällskap medan jag gjorde i alla fall… Så är det och blev det.

Nu har jag jobbhelg att se fram emot!

Höres senare.

Ett svar på ”Lucia och katterna: Del 2

Kommentarer är stängda.