SJ = Skitjärnväg?

Ja, det verkar inte bättre. En resa till Oslo hägrade, men så ställde de in tåget… Var bara att avboka allting och inse att det inte längre går att lita på transportbolagen. Inte ens en buss erbjöd de, men väl pengarna åter. Frågan är om det går att få returresan tillbaka också, för det är ingen idé att ha den kvar om vi inte ens är i Oslo när det tåget avgår – om det gör det. Tur att det inte var London som var destinationen, men då hade vi väl fått lösa det på något annat sätt. Jag tar inte bilen till Oslo i alla fall.

Som om inte det räckte så har min uppgradering av musikdatorn helt gått i stå på grund av felaktigt moderkort. Det fungerade inte hur vi än gjorde och då hade jag experthjälp av Jimmy. Så det var bara att beställa nytt och skicka tillbaka det gamla. Så naturligtvis glömde jag skruva bort blecken till kylaren innan jag lade allt i paketet… Så, när det nya kortet kommer kan jag inte sätta dit kylningen utan att köpa en ny monteringssats. Nu var det inte så himla dyr, men i alla fall.

Låt oss se om det fungerar framåt midsommar. Före det litar jag inte på något alls.