Stilla flyter snön

Ja, då har sportlovet börjat och det ligger minimalt med snö på backen. Jag är förbi den tid så jag gillade snö och nu är den mest ett otyg. Dock vill jag ha snö över Jul, men det är en annan sak. Nu kan det få bli vår. Det är i alla fall ljusare ute nu och inte speciellt kallt. Solen har visat sig ett par dagar och bara det är ovanligt. Kan det möjligen hålla i sig? Ingen aning, men jag får väl hoppas på det.

I övrigt händer inte mycket. Ryggen krånglar till och från och jag kanske behöver skaffa en ny säng. Flera har tipsat mig om ny bäddmadrass och jag kanske skall börja där, om jag hittar någon bra att köpa. På jobbet rullar allt och tack och lov kan jag ta det lite lugnt emellanåt, så att ryggen får vila. Lennart skall vara pappaledig nu och är inte tillbaka förrän i september, så jag och TJ får axla hans timmar på tekniken. Blir nog bra. Till slut.

Katterna busar vidare, men Esther har tvättat bort päls i armvecket igen. Förhoppningsvis växer det tillbaka så som det gjorde förra gången. Jag undrar vad som får henne till det, för jag strävar till att få henne att känna sig hemma här. Trots allt har hon bott hos mig i två och ett halvt år nu och verkar trivas. Antagligen är det Uma som går henne lite på nerverna, men det kan jag förstå. Hon är fortfarande en ung katt med mycket energi och bus och förstår inte att gamla tanter kanske vill ha lugn och ro.

April ser ut att bli spännande, men det får jag återkomma om…