BiB

Nej, inte Bag-in-Box, även om jag ser ut som en sådan numer (igen). Coronadieten har inte varit den bästa, så allt jag kämpade för senast har gått åt helvete. Bara att börja om och jag blir trött på mig själv. Men så är det.

Nu är vi dock Back in Business och jag har åter börjat jobba som vanligt, även om ingenting är som vanligt längre. Från och med 1 augusti går jag i alla fall tillbaka till mitt schema och så kanske det känns lite normalare. Folk kommer till oss i alla fall och det känns bra. Många har längtat och det har vi också, naturligtvis. Att ha stängt i fyra månader är ingen drömstart på sommarsäsongen direkt och jag tvivlar på att ens julen hjälper upp oss ekonomiskt. Men även där är det bara att ta nya tag 2021.

Katterna har njutit av att jag har varit hemma de flesta dagar och om jag har varit på jobbet har det bara handlat om några få timmar per gång. Så de är nöjda och belåtna. Får se hur det blir efter en helg ensamma för att jag jobbar mer än jag är hemma. Nå, de har sällskap av varandra i alla fall och det känns bra för mig. Malva har blivit modigare och låter till och med Daniel klappa henne. Så jag hoppas på att hon snart sitter i knät (i alla fall till Julafton).

BiB innebär också att jag skall plocka minst 15 helst 20 kilo innan nästa sommar då jag och gänget tänker återvända till London. Det blir också spännande att se hur det går efter Brexit är genomfört per siste december i år. Kommer allt vara dyrare? Blir det mer och fler problem med resandet? Den stora fråga är väl vad Corona har ställt till med och jag hoppas att vi till dess har hämtat oss på de flesta plan.

Vi får se vad som händer…