Jag ser det snöar! Jag ser det snöar! Det var väl fan också…

Aprilväder. Ja, det var vad Tanten brukade säga och det verkar som det håller i sig än i våra dagar. Miljö och klimathot? Ingen aning, men om det alltid varit så i april, då spelar nog den saken mindre roll. Hagel och sedan snö… följt av sol? Tydligen. Vädret kan inte bestämma sig och jag har ingen lust att gå ut i det. Skulle kanske varit till IKEA, men jag misstänker att det ligger kvar även en annan dag. Lönen har inte kommit än heller.

Det blir väl att ligga lågt och gosa med katterna i stället och kanske leta fram ett riktigt gammalt dataspel som inte sett dagens ljus på många år. Ett sånt som jag gillade när det var nytt och som kanske, eller kanske inte, kan vara kul att spela igen. Som UFO: Enemy Unknown, Sim Tower, Capitalism, Transport Tycoon och Colonization. Eller varför inte Panzer General… Frågan är om jag kan få något av dem att rulla på en dator idag, eller om jag måste leta fram en gammal PC på vinden.

Ack ja, allt ordnar sig och korven den har två. Just nu ser vädret ut att bli bättre igen, men det är säkert en illusion. Tror att jag tar hand om disken från fredagens lilla samkväm och så får jag se vad som händer. Något blir det…