Söndag

Ja, så var det söndag och helgen har gått vidare, även om den inte är helt slut. Ny vecka stundar med nya utmaningar och diverse annat. I fredags var jag till mor på elvafika och efter det gjordes det inte många knop får jag väl erkänna. Kan vara bra med en sådan dag också ibland. Katterna tyckte nog också att det var skönt att jag var hemma och satt still, så att de också kunde slappa och slöa utan att vara ensamma hemma.

Lördagen var inte så aktiv den heller, egentligen,  men jag städade lite i köket, skrev klart kaptel 16 på min bok nr 4 och sedan kom Daniel och Zarina på middag. Zarina stod för maten den här gången och det blev någon slags Thai-kyckling. Det var gott och jag undvek att äta för mycket ris och tog bara ett glas vin till maten. Ingen efterrätt. Jo, de andra fick, men jag avstod. Vi botaniserade inte så hårt i baren med innehåll heller och jag drack bara en liten whisky och en whiskey sour.

Idag har Anders och Daniel varit här på kaffe. Det skulle blivit dart, men det blev att vi spelade Londonspelet i stället. Inte fel det heller och Anders såg ut att vara den som skulle förlora, men han återhämtade sig och sedan blev det naturligtvis han som vann. Jag kom på en hedervärd andraplats, men det skiljde inte mycket mellan mig och Daniel. Vi för göra om det framöver helt enkelt.

Resten av denna dag hade jag tänkt att spendera i godan ro med katterna. Kanske försöka skriva lite mer och kanske ta en titt på spelet som Daniel gav mig. Framför allt skall jag gosa med katterna och om det vill sig tar jag nog och avverkar ett avsnitt eller två av CSI New York säsong 8 innan det blir sängdags. Har för mig att det var något mer jag hade planerat, men kan inte minnas det nu. Spelar ingen roll heller, för är det söndag så är det och då behöver man inte ha dåligt samvete för att man inte gör något.

Hörs en annan dag!