Höstsol

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här så det är på tiden att det blir ändring på det. Jag har haft en hel del att göra och jag har också varit lite risig och känt mig sliten en sväng. Varit mycket på jobbet så det kanske inte är konstigt och det går än det ena, än det andra om det är förkylningar, magsjukor och annat konstigt.

Men nu är jag pigg igen och skall jobba hela helgen. Det är faktiskt inte så dumt för jag är ju ledig ganska mycket ändå. Förra fredagen var jag ledig och det var kanske tur eftersom det var fredagen den 13:e. Man kan aldrig vara helt säker på vad som händer en sådan dag så det är bäst att se upp. Mamma, tror jag, har det som lyckodag för att hon tog körkort det datumet. Eller något sådant.

Katterna busar kring som vanligt. De tycker det är extra skönt med hösten eftersom det fortfarande är varmt och härligt på den inglasade balkongen. Så där ute är de och härjar, eller i alla fall ligger och gosar sig. Själv har jag hjälpt en god vän med ett filmprojekt i några dagar och jag hoppas att det blir bra för honom när han skall använda det. Skall sjösätta ett eget projekt i helgen och se hur det blir. Roligt med rörliga bilder också och inte bara stillbilder.

Mor och Lennart var här på elvakaffe som vanligt tillsammans med Daniel. De fick ta trapporna upp för hissen var ur funktion. Första gången det händer vad jag vet sedan vi fick ny och fin hiss. Får se om någon ringer och felanmäler det eller hur det blir. Den fungerade fint igår när jag kom hem från vår kick-off. Annars får väl jag göra det så jag slipper gå upp i natt när jag kommer hem från jobbet.

Du skall jag klaga matlåda åt mig och sedan är det dags att gå. Vi hörs.

2 svar på ”Höstsol

Kommentarer är stängda.