Semester

Ja då har man semester då, äntligen, eller nåt. Som vanligt är det London som lockar och jag åker snart dit. Bara en dag kvar. Sedan får ni läsa den andra bloggen några dagar.

Midsommar kom och gick och som tur var väntade regnet till sena kvällen och natten. Det innebar att vi kunde gå till Mariebergsskogen med Loke så som vi gjorde ifjol, även om det kändes som om vi var där kortare tid denna gång. Jag var inte ens in och hälsade på alla djuren. Men man kan ta honom med igen en annan dag skulle jag tippa.

Jag har ordnat så att jag och Daniel har Traceys telefonnummer och hon våra, vilket borde göra det lättare och enklare att ha kontakt medan vi är i Staden och om jag förstått rätt vill hon att vi träffas på fredag. Det skall bli roligt. Kanske inte blir picknick, men vi kan alltid hitta på något att göra i alla fall. Har inte varit nåt problem tidigare 🙂

Bilbesiktningen ville ju inte släppa igenom mig utan anmärkning så nu har jag ett halvt nytt avgassystem i bilen som Lennart skall roa sig med medan jag är bortrest. Kanske kan detta även lösa det andra problemet och om så är fallet kan jag och Daniel ta några dagar i Stockholm också innan sommaren är över för den här gången. För nu vänder det ju och blir mörkare igen.

Ack ja, jag ska väl packa eller nåt. Går rätt fort att göra det i alla händelser och bara klockan blir 18:10 kan jag checka in oss också och sedan är kvällen fri att ägnas åt precis det jag har lust med – så länge jag vill. Så är det.

Ett svar på ”Semester

  1. Hej Jan. Sändert stora och varma semesterkramar till dig och Daniel på er Londonresa.
    Hoppas på en kanonresa till er.
    /Kerstin

Kommentarer är stängda.