Ledigt = Regn

Sådär. Då har jag avverkat veckans arbetspass och kan vara ledig ett antal dagar. Fyra noga räknat och växel. Jag skall inte vara på plats förrän måndag eftermiddag och det passar mig utmärkt. Helgen skall innehålla regn har jag förstått och det ger mig möjlighet att göra flera saker. Dels kan jag läsa en bok eller tre. Eller så kan jag se på lite film (fick Les Misérables med posten igår och har Yes Man på lån av en arbetskamrat) eller nån TV-serie (Game of Thrones säsong 1 kanske… eller Merlin säsong 4-5).

Passar inte det kan jag spel spel eller ägna mig åt ett eller fyra projekt som jag har på gång. Däremellan kan jag klappa katterna så att de också får ta del av att jag är hemma hos dem och kan mysa. Musik kan jag också rota lite med. Eller kameran. Möjligheterna är svindlande.

Regnar det kan jag sätta mig på balkongen med en mugg kaffe, en filt och antingen en bok eller laptopen. Finns faktiskt inte mycket som är mysigare än att höra regnet skvala och slippa att vara ute i det. Ack ja, detta skall bli min helg i alla fall. Det är inte så många kvar nu innan det bär av till London. Daniels födelsedag, jobb såklart och sedan är det midsommar där jag bjudit familjen Plutt på en rundtur i Mariebergsskogen och sedan lite festmat här hemma.

Daniel har jag kört till Arvika idag så att han får operera sitt bråck igen. Hoppas de gör det bättre denna gång så vi slipper dit igen. Vore inte fel att slippa tror jag. Regnet kantade vägen både dit och hem, men det var inte så jobbigt att köra. Ett rådjur skuttade över vägen visserligen, men det var en bit framför så det var ingen fara.

Det enda som varit jobb idag var mitt veckobesök hos min kund och ett personalmöte. Så nu har jag helgen. Redan. Det är bara torsdag 🙂 Vi får väl se vad, om något, av allt jag föreslagit som jag hittar på.