Saken är Oscar?

Nu har jag och Daniel slitit häcken av oss i några dagar för att få ordning på allt inför Oscar på söndag. Om det inte duger åt gästerna får de väl gå hem – vi orkar inte fixa mer än så. Jag har två dagar på jobbet att se fram emot nu så det som vi kommer på nu är försent. På söndag har jag tagit ledigt och vi får väl se om det var ett bra beslut eller inte. Förra året blev det inget alls eftersom jag jobbade och på sätt och vis var det skönt.

Mor kommer på kaffe om en stund, utan Lennart tydligen, men det går det också. Efter det är det dags att gå till jobbet. Nästa vecka är det sportlov också, så då blir det lite extra långa dagar de gånger jag jobbar då. Har i alla fall en ledig helg att se fram emot efter det så det ska nog gå bra. Verkar som om de flesta har valt att jobba fulla pass i stället för att dela upp dem som vi har möjlighet att göra om vi vill.

Katterna gör sitt bästa att ignorera att dammsugaren står framme i vardagsrummet ännu. Skall ta ett sista varv med den innan jag går sedan. Så länge den är tyst är den ta, då kan man till och med gå fram och nosa på den tydligen. Det är inte lätt att vara katt ibland skulle jag tro, men för det mesta har de nog så bra de bara kan ha det busarna.

I veckan har det ju varit skapligt väder också, men det har inte funnits tid till att åka ut och fotografera lite som vi hade funderingar på. Ovan nämnda förberedelser och lite annat har tagit all ledig tid. Vi får hoppas att våren kommer snart nu när vi i princip har avverkat de båda första månaderna av året.

Vi får väl se.

2 svar på ”Saken är Oscar?

  1. Jaja, sså är det med damsugare, även utan katt, grannens Golden som var här och hälsade på tyckte nog oxå att den var felplacerad. Men så var det med det. Kramar i alla fall eller full.

  2. Oscar är saken, sa Bull.
    Biff är gott, sa Bill.
    Och, vädret får gärna vända nu. För oavsett om vi kan skjuta på vinden iom vädret, så är det bra nu. Vår är dags.

Kommentarer är stängda.