Synd om Daniel :)

Ja, det är det, fast som han säger själv, ska det vara nåt så ska det hända mig. Hans lilla blogg lyckades med konststycket att bli avstängd på grund av virusvarningar och One.Com tyckte det var bäst att strypa all tillgång till den. Detta bar efter några få dagars aktivitet. Typiskt, inte sant?

Men nu är den rensad och godkänd och vi kan besöka den igen utan problem. Det är ju dock underligt att han lyckades råka ut för detta, för det är inte direkt så att någon av oss har några underligheter för oss eller använder oss av konstiga bloggverktyg. Det är ju WordPress, precis som många, många andra och våra webbhotell är ju hos en av de allra största aktörerna…

Så var det i alla fall. Så om någon försökt komma dit via länken hos mig och blivit nekade, så har ni en förklaring till detta nu.

Bifogar en bild på slökatterna, där de ligger och sover sida vid sida. Ganska ovanligt faktiskt att de gör det, ligger bredvid varandra, men ibland händer det 🙂

2 svar på ”Synd om Daniel :)

  1. Nja, inte mer än till husbehov. Men, lite irriterande är det ju när prylar lägger ner snart inpå att man skaffat dom. Nu är problemet LÖST, och bör förhoppningsvis inte uppstå igen, men i alla fall…

  2. va FAAN TOG ALL TEXT VÄGEN? bORTA ÄR DEN I ALLA FALL.!!!

    oCH NU HAR ALLT blivit en enda röra, återkommer en annan dag. Kramar!!

Kommentarer är stängda.