Ny bil sökes

Ja, det var det. Saaben får skickas till skroten för nu är det inte värt att reparera mera. Jag visste ju att det skulle bli så en dag och att jag fick vara glad ju längre bort den dagen var. Men nu är den här, tydligen och det innebär väl att jag inte kan resa till London i november som jag planerat.

Det är ju inte så roligt precis, men måste jag välja så får det bli en ny bil i stället för en resa. London ligger väl kvar nästa år hoppas jag, om det inte går under vid OS (och då är det kört i vilket fall). Så frågan är vad man kan hitta runt 15000 vilket väl är vad jag max kan lägga på en bil, dvs hela reskassan och lite till.

Först och främst får jag väl be nån som kan nåt om bilar att följa med, så att jag inte blir lurad. Sedan får man hoppas att bilen håller i alla fall några år fram i tiden. Jag behöver ju i alla fall inte använda besiktningstiden i augusti och frågan är om jag kan sälja bilen som reservdelsresurs, eller om det är att åka till skrotupplaget med den direkt. Det kostar väl en slant att skrota den också har jag för mig. Förr fick man ju pengar för det, men nu måste man betala. Hur som helst har den gjort sitt.

Jag får väl ta skattepengarna i december och åka till London för under våren i stället. Daniel och Lars blir väl besvikna, men de får åka med då om de har lust. Våren är ju fin och Daniel och jag skulle ju ta en sväng till Kew då och ta lite mer bilder och Lars får tid på sig att skaffa en bra kamera (Nikon D7000).

Så gick det med det…

Ett svar på ”Ny bil sökes

  1. Jahapp…så var det, alltså. Det sög ju hejdlöst, gjorde det. Men, sånt är livet ibland, tyvärr.

    Blä och bluttan. Men, då blir det väl nästa år då, som sagt. Har jag hunnit sparat ihop lite mer pengar, också, så inget ont som inte, osv…
    För övrigt, ja, så är det. Fattar inte riktigt resonemanget, där…det måst finnas gott om saker att tjäna pengar på i en äldre bil, men ändå så KOSTAR det pengar att skrota den.

Kommentarer är stängda.