Sämre tider

Ja, det ser ut som om vi alla går mot det. Vi som trodde att pandemin närmade sig slutet och med den en återgång till lite av det normala, vi hade fel. Vi har fått en ny pandemi. Putin. Så nu är det krig där ute och lär vara till dess han fått det han vill ha, det vill säga lagt Ukraina under sig och utökat Rysslands gränser. Vad är näst? Georgien, Tjetjenien…? Han vill helt klart ha tillbaka Sovjetunionen och det här är bara början. Västvärlden skriker, men han hör inte något. Han har säkert varit till Clas Ohlson i Moskva och köpt öronproppar.

Så är det och jag tror ingen kan göra mycket åt det. När våren kommer kanske det ser annorlunda ut, vem vet… Priserna stiger på allt. El och bränsle och därmed även mat. Så vi går bistrare tider till mötes och i grunden kan det kanske skyllas på Covid 19, men fan vet. Nej, inga glada funderingar i dagens inlägg. Glömde till och med skriva något i februari till följd av allt. Så kan det gå. Mer blir det inte idag.