Semester?

Nej, ingen semester i år. Eller i varje fall inte nu. Med allt som händer i världen och med tanke på att jag knappt jobbar, så anser jag inte att jag behöver någon för tillfället. Den går att spara till senare. Med 6 timmar i veckan på schemat så har jag i princip semester hela tiden. Flera med mig känner samma sak. Så vi avvaktar.

Nu har vi dock fått ett datum för att börja igen och vi öppnar enligt senaste uppgifterna den 20 juli. Det betyder att jag börjar jobba den 13/7 och då får jag semester fram till dess från och med tisdag (Nästan två veckor). Sedan vet vi ju inte om folk kommer för att gå på bio och vi kanske har semester på jobbet i stället. Det märks.

Katterna har ju blivit väldigt bortskämda med att jag är hemma hela tiden, så jag hoppas att det går bra när jag återgår och börjar vara mer och mer borta i stället. Just nu njuter de av sommaren och Malva börjar bli ännu tuffare, så nu kanske jag till och med får chansen att klappa henne ute på golvet och inte bara när hon ligger i sin stol. Duktig liten flicka detta.

Så semesterplanerna är skrotade och vi får se om det blir en liten tur i någon riktning över dagen bara.