Vintern är här

Ja, i gamla tider så kallades november för Vintermånad och i morgon är vi där. Av någon anledning försvann oktober utan vidare och lämnade plats för den månad på året då jag i alla fall har något skoj att se fram emot. Födelsedagen? Ja, på sätt och vis, men jag avser väl mest att resa till London. Snart är det i alla fall dags, men det är ännu några dagar kvar. Barnen har ledigt från skolan den här veckan och det innebär, kanske, att det är gott om dem på jobbet. Det är visserligen inte helt säkert, men vi får väl se. En sak är säker i alla fall och det är att vi skall inventera när butiken stänger.

Det är väl inget vi ser fram emot, men jag har klarat mig de senaste gångerna, så jag får inte klaga. Det går ganska snabbt också om vi delar upp det effektivt och det brukar vi göra. Räknar inte med att kvällen blir så mycket längre än vad den hade blivit en vanlig tisdag och katterna behöver därmed inte sakna mig alltför mycket. Det kommer när jag är bortrest, men då tar Zarina hand om dem och skämmer bort dem. Ack ja.

Eftersom vintern snart är här borde det bytas däck på bilen. Nu har vi dock fram till den 1 december på oss, om det inte blir snöstorm förstås. Jag har två nya däck att hämta ut och ett som är på reparation. Blir väl förhoppningsvis klart till jag är hemma igen, så att det går att skifta den veckan, eller senast helgen. Det är en sak som är bra att få gjord, eftersom vi inte vet hur vädret skiftar.

Vi får helt enkelt se vad som händer.