Trallala

Ja, då var sommarens projekt ordnat. I alla fall ett av dem, om jag nu får lust med fler. Daniel var här ett antal timmar på fredagen och hjälpte mig att lägga trall över hela balkongen, en trall som vi sedan klädde in med en mjuk matta att gå på. Mjuk och skön för katterna (som kanske tycker den är skön att klösa på också om jag har otur) och med lite isolering från betongen, vilket borde hjälpa till att hålla den lagom skön större delen av året. Mycket bök var det i och för sig. Allt som var där ute skulle bort först och jag förstår inte var allting kommer från! Tonvis med skräp… fast egentligen inte. Jag har ställt tillbaka allting, för när allt kommer kring så var det inte skräp alls. Några extra stolar, tripoden till mitt teleskop, bokhyllan som skall tjäna som blomhylla, fläkten, bordet och stolarna, samt katternas rullvagn.

Som sagt, det blev väldigt bra och nu njuter jag lite extra av min ”nya” fina balkong. Allt som egentligen behövs nu är nya gardiner, för de jag har har sett bättre tider. Minst sagt. Sedan gör det nog inget om jag får lite blommor att pynta med också. Har inte blivit av, men det är inte så långt till blomsterhandeln. Efter Midsommar jag jag semester, så innan dess borde jag ha klarat av både gardiner och blomster. Hade inte tänkt att jag skulle behöva göra något extra under min lediga tid, utan att allt skulle vara klart till dess. Allt? Ja, lite allmän städning och röj behövs alltid.

Vädret har ju varit på min sida den här helgen också, med sol blandat med lite moln. På fredagen kom det visserligen ett par regndroppar också, men jag har ju varit på balkongen och den är inglasad och därmed i varmaste laget när solen skiner. Daniel gick nog ner 5 kilo bara på vätskeförlust och själv har jag tappat 7 sedan jag kom hem från London. Mer skall det bli, så jag får väl inte sitta på balkongen hela tiden. En och annan promenad får det bli också.

Vi får se vad som händer 🙂