Sommar, sommar, sommar…

Eller nåt. Idag skiner solen i alla fall och det var ganska skönt ute. Dock känns det som om sommaren väntar lite innan den bryter ut. Okej, jag gillar kanske inte värme så väldigt mycket, men när det bara regnar blir det långtråkigt i längden. Dessutom är det skönt att kunna ta en promenad då och då, som idag exempelvis. Midsommar är förbi nu och det innebär väl också att det vänder och börjar bli mörkare igen. Så är det och vi kan inte göra mycket åt det.

Hade i alla fall en liten midsommarfest igår med Daniel och Zarina. Daniel och jag hade lunch med sill och potatis (och nubbe) och sedan gjorde Zarina marockansk kyckling till kvällen. Inte alls fel. Väldigt gott var det. Vi fick lite champagne efteråt, men inga färska jordgubbar, för det fanns inga när Zarina skulle köpa. Är ingen entusiast när det gäller dem, men några hade ju kunnat slinka ned med bubblet.

Regnet höll sig nästan borta igår och det var bara medan jag och Daniel åt vår sill som det kom en liten skur, så vi skall väl vara tacksamma. Ingen sol såg jag dock, men den kanske var på annat håll denna dag. Nåja, jag har semester nu så då får det bli som det gör med vädret. Det finns de som inte gör annat än klagar på hur vädret är medan de är lediga, i stället för att ta tillvara på de tillfällen som gives. Tre och en halv vecka borta från jobbet och det skall bli skönt.

Får se vad som händer när jag inte är i London.