Kejsarens nya kläder

Ja, i alla fall mina. Idag har jag spenderat en bra slant på nya kläder. Tycker att jag kan göra det efter 10 kilon borttagna. 4 par nya byxor, en ny skjorta och en kofta att ersätta min 30 år gamla favorit i vinrött. Dressman är bra och Daniel var med som smakråd. Själv köpte han en väst att ha när vi går till Savoy för vår Bramble.

En dag kvar nu och det blir att göra det sista och lägga ner allt i resväskan. Jag har tvättat i morse och hämtat ut alla biljetter, recept på allergimedicin och som sagt köpt kläder. Vi fixade några gåvor till gänget i London också. Behövs med tanke på allt vi fick härom dagen.

Så resten av kvällen ska jag ta det lugnt och slappna av. Ska bli skönt med lite ledighet och London är alltid kul. Får se hur vi har det med uppkoppling till Internet så att jag kan skriva i resebloggen. Håll tummarna.

Ett svar på ”Kejsarens nya kläder

  1. Ja då får man läsa favoritbloggen ett tag. Hon är inte dålig att ge presenter hon. Hälsa henne så gott. Roligt att du har köpt nya kläder. Ha nu en trevlig tid i London. Jag följer er på bloggen.Kram

Kommentarer är stängda.