Le S’mester

Då är jag äntligen ledig och kan ta det lugnt några veckor. Nästan fyra stycken och det skall bli så skönt. Jag har inga planer utan skall ta dagen som den kommer. Det finns projekt att ägna sig åt och jag skall bara njuta. Jag vet inte när jag hade fyra lediga veckor i följd senast. Sommarlovet kanske?

Väder och vind får bli som det gör. Det har ingen betydelse, bara ledigheten. Det är visserligen midsommar i morgon, men det blir bara lugnt då med. De jag frågat hade andra planer men Daniel kan ju komma över på en sillbit så slipper han sitta ensam. Katterna delar nog med sig skulle jag tror, för de äter nog inte ens sill.

Egentligen har jag inte semester förrän på måndag, men min lediga helg passade in precis och det gör ju inget alls. Första dagarna är väl de man skall använda för att varva ner och då passar det väl att ha fyra lediga dagar först och sedan semester. Blir inget London i alla fall utan det väntar vi med till i november, som vanligt. Ser ut att bli en lite längre vistelse eftersom Baronessan av Hornchurch hade en massa planer för oss.

Men det är då. Först sommaren. Jag och katterna. Lugnt och skönt 🙂

En reaktion på “Le S’mester

Kommentarer inaktiverade.