Oscar 86

Ja då var den 86:e Oscarsgalan över och nu är det ett år kvar till nästa gång. Alla gäster har gått hem, allt är bortplockat och disken är överkomlig och kommer inte att ta så lång tid i anspråk att klara av senare idag. Vi kan konstatera att Gravity var årets vinnare med 7 statyetter, men 12 Years a Slave blev bästa film. Det sista innebar att Angelina Jolie nu inte är den enda Oscarsvinnaren i familjen, då Brad Pitt fick Oscar genom att vara en av filmens producenter. Hon själv fick för övrigt årets Jean Hersholt Humanitarian Award, så nu har hon 2 och han 1.

Fredrik vann darten över Nick i final och eftersom Jimmy aldrig dök upp var fältet öppet i år. Jag hade till och med en chans eftersom alla närvarande bestämde sig för att vara med i år. Fredrik gick hem efter middagen då han skulle upp och arbeta idag, men å andra sidan kom Zarina lagom till den samma så vi var i alla fall fyra stycken som satt uppe och tittade. Mycket mat och dryck, hade räckt till 15 personer tror jag, så nu har jag massor över att ta hand om. Drycken står sig väl, kan jag tro och maten går att frysa.

Ellen ledde galan och det gick väl bra även om det kändes som om det var mindre show i år. Det hela fick dessutom ett väldigt abrupt slut när Nian slutade sända så fort sista tacktalet var över och Ellen fick därmed inte en chans att runda av natten åt oss. Skit samma, vi missade ju inget direkt (vad vi vet) och vi slapp Fredrik och Filip i år vilket var en välsignelse av stora mått.

Så nu är frågan om man ska lägga sig en stund eller vad som bör göras… har ledigt hela dagen i alla fall och ska inte jobba förrän i morgon igen.  Katterna lär ju tycka att det blir konstigt om jag lägger mig nu ;). Jag ska i alla fall inte ta hand om disken, den får stå några timmar.

 

Ett svar på ”Oscar 86

  1. Det var väl bra att ni hade trevligt. Men en hel natt. Det är ju då man ska sova.
    Kram

Kommentarer är stängda.