Raj raj raj

Så hade vi vår månatliga fest. Ska se om vi kan pressa in en sista för året innan det blir ju.. Det var som vanligt Zarina, Claes och Daniel och denna gång gjorde Z sin thailändska kyckling och vi drack två flaskor Cassilero Del Diablo, Chardonay till detta. Gott. Z är fena på att laga mat och det enda man behöver göra för en lyckat fest är att fråga vad man behöver köpa hem. I vissa fall behövs inte ens det, för hon hänger på ut och handlar så blir det rätt från början.

Regnet passade på att vräka ner medan vi hade det mysigt och var inomhus och det var riktigt trevligt. Det här var vår fjärde träff och det är inte ofta som fyra människor klarar av att fixa sina respektive scheman så att det passar. Tur att det gör det, för Claes och Zarina är ju bland de bästa vänner som finns. Daniels schema behöver inte kollas, så honom kan vi alltid räkna med och det är bra det, eftersom alla gillar honom så mycket. Skulle vara Lilly möjligtvis, men bara ibland och om han petar för mycket på henne. Den här gången var det Z som fick en klo. Kanske var det kvällens clou, vem vet…

Blev lite barhäng efter maten, men vi missade kaffet. Ingen som frågade efter det heller så det gjorde kanske inget. Glass blev det i alla fall framåt elva och den tog slut. Mangrant slut.. Så nu återstår väl att sova. Den lediga veckan är slut och det är dags att jobbat sex av sju dagar igen. Helgen som var kändes skön i alla fall och det var fint väder. Nu spelar det ingen roll hur vädret är, man vet ändå inte hur det ser ut utomhus förrän på måndag.

I lördags var jag ute och tog lite bilder på eftermiddagen. Hade varit hos en god vän på kaffe på fredagen och när jag gick hem noterade jag att solen låg bra till mellan halv sex och sex, så jag passade på. Nu är det snart dags att ställa om klockan också, det är nästa helg det… Får se om Anna vill vara ledig så att jag jobbar hennes söndag eller inte. Men därefter är det semester som gäller. Ska bli skönt det också. Natti!