Blommor och blad

Snart är semestern slut. Som vanligt gick det ganska fort, men det känns ändå om om jag hunnit göra en del och ändå faktiskt varit ledig. Har ju ändå varit hemma sedan midsommarafton och hunnit med att vara 7 dagar i London. Katterna var glada när jag kom hem, men de såg ut att ha haft det bra under tiden. Alla blommor verkar också haft det bra för här hemma tror jag alla blommor jag har stod i full blom i varierande färger. Till och med passionsblommorna var fulla i knoppar. Inte illa, jag gillar ju när det är fint i fönstren.

Skulle fixat en ny tvättmaskin också, men det fanns inte en enda kvar ute på Elgiganten när jag och Daniel åkte dit i onsdags. Fanns bara nåt billigt skräp som jag inte kände att jag ville ha. Så det får bli en senare fråga. Går att tvätta i handfatet om man tar det direkt och inte lägger allt i tunnan. Har inte kollat Axel Karlsson ännu, men de har ju också en del att erbjuda och de behöver inte vara så himla dyra heller. Vi får väl se vad som händer till veckan.

EDIT: Nu har jag skaffat en på Axel Karlsson. De levererar den på torsdag, monterar den och tar med den gamla. Då var det problemet borta

Härom dagen var jag och Daniel till Filipstad en sväng. Som vanligt var det inte så bra väder, men vi slapp regnet denna gång. Märker att bilen inte går så bra, trots byte av läckande avgassystem, så det är väl nåt annat fel också. Får nog ta den till Gula Garaget och be dem kolla. Är ju bra om den klarar uppförsbackar också och inte bara att köras på slät mark. Som det är nu orkar den knappt halvvägs om backen är brant innan den kryper ner i 40. Alltid är det något. Man får inte spara sina pengar, det skall vara nåt som går sönder hela tiden.

Katterna är billiga i drift i alla fall. Lite mat, godis och vatten tillsammans med kramar, pussar och lite krafsande och borstande är allt de kräver – plus att det är rent i kattbaljan. De är alltid lite extra gosiga när jag varit borta från dem några dagar och de är inte långt från där jag är, oavsett om det är på balkongen, vid TV:n eller framför datorn. De finns inom krafsavstånd så att jag kan peta lite på dem då och då. Sedan springer de ut i köket och ska ha godis. Det har de lärt sig.

Idag verkar det vara OK väder igen, så vi får se vad jag hittar på. Just nu ska jag ta mig lite mer kaffe. Vi hörs vidare.