Kattdag

Förr i världen stod det Napoleon i almanackan denna dag  och det var alltid en bra ursäkt för att köpa en Napoleonbakelse  och trycka i sig. Idag är det Naemi i stället jämte Naima. Eftersom min stora, tjocka goa katt heter Nemi så får jag väl i stället ta denna dag som att det även är hennes dag (Nemi finns inte i almanackan som eget namn).

Så det blir en massa kattpussar och annat innan jag får lov att kravla mig iväg till jobbet och spendera ytterligare ett halvt dygn och lite till där. 13 timmars arbetsdag idag och 13,5 igår och ytterligare drygt 10 timmar i morgon. Tur att katterna har varandra att jaga runt med så att de inte känner sig alldeles ensamma. Nåja, jag slapp i alla fall att börja kl 11.

Taskigt väder är det ute också, men det verkar inte vara så kallt. Får väl se hur länge det dröjer innan det blir snö och minus tjugo.


 När husse är borta kan Nemi sova hela dagen...