Gosekatter

Undrar om Lilly och Nemi är oroliga för att jag skall åka till London till veckan igen. De har varit mycket noga med att finnas på 30 cm avstånd från mig de senaste dagarna och för ovanlighetens skull så ligger båda och sover hos mig i sängen om natten. Helst skall en av dem (de turas om) sitta framför mig när jag är vid datorn också så att de är riktigt i vägen. Då ser jag dem och kan inte ignorera att de finns 🙂

Nåja, de behöver inte vara oroliga än på ett tag. Jag skall vara hemma hos dem ett tag till innan nästa resa. Vi kanske skrotar tanken på Wien eftersom bilen är lite osäker i gasen vid vissa tillfällen och då är det såklart tillbaka till London som gäller. Vi vill ju gärna träffa våra nya vänner Tracey och Giovanni igen.

Daniel har till och med börjat planera en ny picknick och det är väl självklart att vi skall bjuda dem denna gång som tack för resan till Windsor. Ni som inte vet vad jag pratar om får läsa min reseblogg, ni har länken här intill. Vi behöver ju inte köpa maten på det dyraste stället (om det nu är dyrast), men visst vore det lite extra kul med en picknickväska full i godis från Fortnum & Mason.

Största problemet med det är väl hur vi får hem den till Sveige igen efteråt, speciellt om det inte är plasttallrikar utan porslin… Glasen var av plast kunde vi läsa oss till. Daniel har mailat dem och frågat :D. Ja, vi är nog lite underliga vi båda när vi får idéer.

Idag kommer hela familjen Plutt från Herrhagen på middag. Daniel kommer också. Det skall bli trevligt. Jimmy och Emeli har ju hjälpt till att ta hand om katterna medan jag var borta och det ska bli väldigt roligt att se hur Loke har växt. Antar att han kommer ta över Keikos roll och jaga katterna en stund. Det kan de behöva. Vi träffade förresten katten Lucky i London och hon påminde väldigt mycket om Keiko, fast hon var lite mer kelsjuk och bet mig inte när jag klappade henne ;).

Jaja, jag får ta ett tag med dammtrasan och dammsugaren. I morgon skall jag göra vårfint också, det är ju förste maj på onsdag. Jag är ledig! Det har fungerat ovanligt bra med lediga dagar utan att ens anstränga sig sedan jag fick mitt nya schema. Efter midsommar (som jag också är ledig över helgen) har jag två veckors semester och det är väl då vi reser bort nånstans en sväng. Annars blir det två veckors kattmassage!

2 reaktion på “Gosekatter

  1. Harkel, harkel, Keiko är minsann hur gosig som helst men inte med alla främlingar. Förutom oss så gosar hon bara med syrran och svågern tror jag, men de är ju lite som mig och Jimmy;-)

Kommentarer inaktiverade.